Openingstijden ma - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
Mickey
Lieve Mickey zoekt kroelbaas
Falco
Lieve Falco zoekt sterke baas die hem flink bezig kan houden!
Minoush
Eigenwijze Minoush zoekt gouden mandje
Dora
Eigenwijze Dora zoekt toegewijde baas
Royal Canin
Wij voeren onze dieren in het asiel uitsluitend met Royal Canin.
Boefje
Kleine ondeugende Boef zoek baas!

Op 13 juni 2019 heeft Ingrid de Feyter uit naam van Feyter Group een mooie donatie overhandigt aan Stichting Dierenasiel Zeeuws- Vlaanderen Terneuzen.

Het gedoneerde bedrag werd ingezameld in het kader van het 60 jarig jubileum van Feyter Group. Alle genodigden op het jubileumfeest kregen de mogelijkheid om een gift te storten op een daarvoor opengestelde rekening. Het ingezamelde bedrag is door Feyter verdubbeld, waarmee een dusdanig mooi bedrag ontstond dat er voor gekozen is om 2 regionale stichtingen blij te maken.

Alle vaste medewerkers en vrijwilligers in het dierenasiel doen iedere dag hun uiterste best om met beperkte financiële middelen, de dieren in het asiel zoveel mogelijk zorg en liefde te geven. We hopen met deze donatie een substantiële bijdrage te leveren aan hun mooie werk!

 

Nieuws

Op maandag 2 september is het weer tijd voor de spetterende hondendag! Komen jullie ook?
Op 13 juni 2019 heeft Ingrid de Feyter uit naam van Feyter Group een mooie donatie overhandigt aan Stichting Dierenasiel...
Prachtig om te zien, dat er zo veel mensen begaan zijn met het welzijn van "onze" dieren en allemaal een...
De leerlingen van basisschool de Heidepoort uit Heikant hebben vorig jaar een mooie actie opgezet. Zij verkochten kerstkransen en de...