Openingstijden ma - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
Royal Canin
Wij voeren onze dieren in het asiel uitsluitend met Royal Canin.

Op 13 juni 2019 heeft Ingrid de Feyter uit naam van Feyter Group een mooie donatie overhandigt aan Stichting Dierenasiel Zeeuws- Vlaanderen Terneuzen.

Het gedoneerde bedrag werd ingezameld in het kader van het 60 jarig jubileum van Feyter Group. Alle genodigden op het jubileumfeest kregen de mogelijkheid om een gift te storten op een daarvoor opengestelde rekening. Het ingezamelde bedrag is door Feyter verdubbeld, waarmee een dusdanig mooi bedrag ontstond dat er voor gekozen is om 2 regionale stichtingen blij te maken.

Alle vaste medewerkers en vrijwilligers in het dierenasiel doen iedere dag hun uiterste best om met beperkte financiële middelen, de dieren in het asiel zoveel mogelijk zorg en liefde te geven. We hopen met deze donatie een substantiële bijdrage te leveren aan hun mooie werk!

 

Nieuws

In verband met verbouwingwerkzaamheden, zal het dierenasiel van 11 tot 19 oktober gesloten zijn. Al onze dieren worden tijdelijk opgevangen door...
Het is weer zover! Komt u ook eens kijken op onze open dag? Om een indruk te krijgen van wat er...
Donatie

Donatie

25.09.2019
Deze namiddag kwam er een groepje meisjes binnenlopen in ons kantoor en zij hadden een envelop bij waar het woordje...
De Rabobank clubkas campagne begint binnenkort! Stemt u ook op ons? Alvast heel erg bedankt.
Spetterende Hondendag 2019 Op maandag 2 september 2019 wordt er vanuit Stichting Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen de achtste editie van de Spetterende Hondendag...