Openingstijden ma - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Privacyverklaring

Privacyverklaring Stichting Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Stichting Dierenasiel Zeeuwsch -Vlaanderen legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van taken, zoals het plaatsen en opnemen van dieren, de verwerking van sponsorschap/donateurschap of een eenmalige gift.

Voor het vastleggen van bijzondere gegevens zoals telefoonnummers en mailadressen, wordt uw impliciete toestemming gevraagd. Wij verstrekken uw gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze stichting uitvoeren, of waarmee de stichting samenwerkt, zoals de Dierenbescherming, Stichting Chip en Amivedi. En alleen die gegevens die voor de betreffende verwerking noodzakelijk zijn. Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons en door onze partners vertrouwelijk behandeld. Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om noodzakelijke informatie door te sturen. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

In het protocol AVG en het document Registratie Persoonsgegevens, is vastgelegd hoe Stichting Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen omgaat met de aan haar toevertrouwde (persoonsgegevens), met welke instanties de gegevens worden gedeeld en waarom, en hoe hiervoor de toestemming van de betrokkenen is geregeld. Het privacy protocol en het document Gegevensregistratie kan worden opgevraagd via de bestuurssecretaris via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ten aanzien van een eventueel donateurschap geldt, dat u zich hier te allen tijde voor kunt afmelden. Stuur daarvoor een mail naar Ruud van Velzen via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Dierenasiel Zeeuwsch -Vlaanderen zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

Besloten is geen privacy functionaris aan te stellen, de privacy taak is weggelegd bij de bestuurssecretaris. De bestuurssecretaris is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien er twijfel bestaat aan de juistheid van uw verzoek, zullen wij u verzoeken om uw legitimatiebewijs. We reageren uiterlijk binnen vier weken op uw verzoek.

Dit document werd vastgesteld tijdens de bestuursvergadering van 23-01-2019