Openingstijden di - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Help ons aan nieuwe kattenbakken

De katten die bij het dierenasiel in Zeeuws-Vlaanderen op een baasje wachten, komen vaak eerst in de quarantaineruimte terecht. Dan kunnen de vrijwilligers ze extra goed verzorgen en checken of ze niks onder de leden hebben. In die ruimtes worden alle spullen extra vaak ontsmet. Dus ook de kattenbakken, waarvan het plastic na een tijdje gaat slijten. En dat is dan weer niet zo goed. Daarom willen ze graag 30 nieuwe kattenbakken, zodat de katten weer een lekker fris toilet hebben Help jij mee om deze vrolijk gekleurde bakken bij elkaar te sparen?

 

Afdrukken E-mail

Dier en warmte

In de zomer kan het nog wel eens flink warm worden, ook voor uw huisdier. Veel van onze huisdieren kunnen daar niet zo goed tegen. Ze hebben bijvoorbeeld geen zweetklieren waarmee ze hun lichaam kunnen koelen zoals wij. Oververhitting kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn voor uw huisdier. Houd er daarom rekening mee en neem maatregelen als het buiten warm is.

Afdrukken E-mail

Dierdonatie

Vorige week zaten er al 75 kittens bij dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen! De kittens komen bij hen via de dierenambulance of bijvoorbeeld mensen die kittens hebben gevonden in de achtertuin. En dan is het ‘kittenseizoen’ nog lang niet voorbij. Alle hens aan dek dus. En daar hoort ook de beste verzorging bij, dus de kleintjes krijgen een chip, ontwormingsmiddel, anti-vlooienmiddel en gaan gesteriliseerd naar een nieuwe eigenaar. Dat ontwormen gebeurt meerdere keren in de gemiddeld 12 weken dat de katjes in het asiel blijven en dat is een flinke kostenpost. Met vier doosjes tabletten kunnen ze weer even vooruit. Help jij mee om dit bij elkaar te sparen?

 

https://dierendonatie.nl/project/ontwormingsmiddel-voor-de-kittens-bij-dierenasiel-zeeuwsch-vlaanderen/

 

Naamloos.png

Afdrukken E-mail

Gewijzigde openingstijden

PER 1 JUNI GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

Openingstijden asiel:
Maandag : Gesloten
Dinsdag : Open op Afspraak van 14:00 – 16:00
Woensdag : Gesloten
Donderdag : Open op Afspraak van 14:00 – 16:00
Vrijdag : Gesloten
Zaterdag : Open op Afspraak van 14:00 – 16:00
Zondag : Gesloten

Telefoonnummer

0115-613841

Telefonisch bereikbaar:

maandag-zaterdag : 11:00-12:00 ~ 14:00-16:00

Afdrukken E-mail