Openingstijden ma - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Brief van herplaatser Dex

Wij ontvingen gisteren een hele leuke brief van ons vriendje Dex. Wij willen deze graag met jullie delen:

 

Zwolle, 24 januari 2019

Hallo allemaal

Inmiddels ben ik alweer een week bij mijn nieuwe baasjes in Zwolle. De reis daar naartoe ging heel goed. Ik was wel een beetje bang maar ik heb niet gepiept. Toen ik moe werd ben ik in de bench gaan liggen slapen. Daardoor konden mijn baasjes  in 1 keer doorrijden. Dat vonden ze echt ongelooflijk knap van mij.

Ik vind het hier nog steeds een beetje spannend. Alles is anders en soms weet ik even niet meer wat ik wel en niet mag. Inmiddels weet ik dat die leuke spulletjes in de kast geen speelgoed zijn. Soms pik ik er nog 1 om aandacht te vragen maar als ik door heb dat mijn baasjes het niet leuk vinden laat ik het toch maar los. Want dan zijn ze weer vrolijk en krijg ik een snoepje.

De eerste nachten vond ik het eng 

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Pablo vervolg

Hoi hoi daar ben ik weer met een stukje over mezelf.

Jullie kennen me vast nog wel uit het vorige stukje dat jullie hebben gelezen over mij. Ik ben Pablo de Duitse herder. Ik ben op 3 februari vertrokken naar mijn nieuwe huisje waar ze me nu Dex noemen, ff wennen die nieuwe naam dat wel maar oké vooruit dan luister ik daar wel naar.

Ik heb in het opvang gezin nog veel kunnen leren, zo kon ik netjes aan de lijn lopen. Doe netjes mijn behoefte buiten en geef het aan wanneer ik naar buiten wil. Ik kan intussen de basis commando’s heel goed zolang ik er maar wat voor terug krijg zoals een lekker koekje. Ook heb ik geleerd om te wachten met eten en om te blijven zitten als ze dat vragen (maar nog niet te lang hoor ik ben liever bezig haha).

Ze gaven me vet veel eten, helemaal niet erg hoor ik smikkel wel door. Ik ben in het opvang gezin bij Amber, het hondenmeisje 5 kilo aangekomen!!! Ik zou nou op goed gewicht zijn en iets minder eten krijgen (jammer hoor ik vond het niet erg al dat eten). Ik voel me fit en sterk, ik kan lekker rennen en ben actief zoals honden van mijn leeftijd horen te zijn.

Ik heb een dikke rit van 4 uur moeten rijden voor mijn nieuwe huisje, maar ik heb zeker 2 uur geslapen waar mijn nieuwe baasjes heel blij mee waren.

Hier beschrijven ze me als nieuwsgierig, goed met de katten (nou ja soms dan, ik wil gewoon heel graag met ze spelen). In de nacht slaap ik lekker en maak ik geen kabaal. Ook zeggen ze dat ik graag leer en het ook snel oppak, tja duh elke keer als ik iets goed doe krijg ik wat lekkers. Ik voelde me al snel thuis. Hier heb ik een lekker groot kussen om op te slapen en heel veel speeltjes. Ik denk wel dat ik aan dit luxe leven kan wennen.

                

Afdrukken E-mailadres

Filmpje van Pasha

Afgelopen vrijdag heb ik een filmpje gemaakt over Pasha.

Helaas zijn er nog maar weinig mensen komen kijken voor haar, terwijl het een super leuke hond is!
Kom zeker eens kennis met haar maken!

 

Afdrukken E-mailadres