Openingstijden di - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Manon

Het is al bijna een maandje geleden dat ik Lacey (voorheen Maupie) ophaalde bij het asiel. Ik was gewaarschuwd dat deze 6-jarige poes heel erg schuw zou zijn en heel voorzichtig met mensen. Toen ik ze uit het reismandje haalde, schoot ze daarom ook meteen onder het bed. Anderhalve week later kon ik haar voor het eerst met een snoepje lokken. In plaats van het snoepje op te eten, gaf ze echter een kopje. Sindsdien knuffelen we minstens 3x per dag en zit/rolt ze nu zelfs naast me om mijn aandacht te trekken. We zijn het dierenasiel heel erg dankbaar voor de goede zorgen voor Lacey en hopen nog veel leuke momenten samen mee te maken.maandag 25 september 2017 10:32
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Beste Manon,

Erg leuk om te horen, de foto's zijn ook erg leuk. Hopen dat jullie nog lang plezier hebben van elkaar!

dinsdag 03 oktober 2017 12:11
Toine

Hoi wij zijn Fred en Georg, we willen het Asiel in Terneuzen bedanken voor de opvang, maar we komen nooit meer terug. Het is hier veel te leuk. We zijn nog wel een beetje schuw, maar als de baas weer hooi heeft gehaald laten we ons niet zomaar verjagen. En we hebben een prima plek in de stal en wonen samen met de paarden. Groetjes Fred en Georg ( voorheen Joe en Wis)

zaterdag 02 september 2017 17:32
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Hoi Toine, leuk verhaaltje! Was erg leuk om te lezen. Wij wensen jullie nog veel plezier met elkaar! 

dinsdag 03 oktober 2017 13:11
Jeanette Lagendijk

Hoi even een berichtje van Poekie,

4 Maart ben ik opgehaald door Jan en Jeanette, het heeft wel bijna 3 maanden geduurd eer ik het gewend was, ik zat vaak achter de bank of onder het bed, maar dat is nu allemaal voorbij. Als ze thuis zijn staat de achterdeur de hele dag open, en loop ik zo de wei in, ik heb al 5 muizen gevangen die lopen hier gewoon in de wei, en ik ben al eens 1 nacht buiten gebleven toen het warm was, maar daar waren ze niet zo blij mee. Dus dat doe ik maar niet meer denk ik 

verder heb ik het super naar mijn zin groeten van Poekie

donderdag 31 augustus 2017 13:13
Sara Woud

Sinds 17 augustus woont Lily (eerder hete ze Kuifje) bij ons. In het begin was het even wennen maar de 2e dag was ze het al helemaal gewend en ondertussen rent ze blij door het huis. Ze kan al goed overweg met onze andere kat. 

Ze houd heel erg van kroelen en na een lange tijd spelen ploft ze neer op je schoot en gaat ze slapen. Ze is nog erg nieuwsgierig en snuffelt aan alles. We zijn heel blij met Lily en ze past goed bij ons ! 

donderdag 24 augustus 2017 09:50
Pascale

Een paar weken geleden heb ik Dada bij jullie gehaald, ik had al 5 katten en kan zeggen dat het van begin af aan ging als een fluitje van een cent!
ze hoorde er gelijk bij, geen enkel prbleem mee gehad!

Het gaat dus heel goed met deze meid van 10, hopelijk ziet ze samen met de rest van de kroost nog vele gezonde en gelukkige jaren tegemoet!
Wij zijn blij met haar en ik denk zij ook wel met ons...

vrijdag 21 juli 2017 22:50