Openingstijden ma - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Rianne

Onze lieve Danko (Bij jullie droeg hij de naam Rubert),

14 Jaar geleden kwamen we deze lieve rode kater bij jullie tegen, hij was toen ongeveer 2 jaar oud, hij was gek op knuffelen en bij vlagen heerlijk speels.
Wat hebben we genoten van deze lieve bijzondere vriend.
Danko vond het heerlijk om ons vele cadeautjes te brengen en legde ze dan voor de slaapkamer deur, eerst levend, na een gesprek bracht hij alleen nog dode dieren en na nog een gesprek legde hij ze keurig voor de buitendeur neer. Het was een bijzonder dier. 
Zijn reis met een vrachtwagen naar België (onbedoeld) na twee dagen was hij gelukkig weer thuis geheel op eigen kracht.
Nu na 14 jaar hebben we afscheid moeten nemen van deze kanjer, hij was ziek en kon niet meer. Liefde is ook los laten dus we hebben hem moeten laten gaan. Maar wat zijn we dankbaar dat hij al die tijd bij ons heeft willen wonen. En wat zijn we blij dat wij hem bij jullie tegen gekomen zijn. 
Het bleek een bijzondere, lieve en trouwe vriend.  zondag 16 juni 2019 07:01
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wat een bijzonder verhaal! Het spijt ons te horen dat Danko er niet meer is. Maar wat zijn we dankbaar dat hij al die jaren zo'n goed huisje heeft mogen hebben. We wensen jullie veel sterkte!

woensdag 19 juni 2019 12:58
Joyce

Hallo, 

Zo te zien heeft Saartje haar gouden mandje gevonden.

Ze voelt zich heel erg op haar gemak bij ons.

Wij genieten erg van haar gezelschap.

Ze moet nog een beetje wennen aan onze regeltjes maar het uitlaten,spelen en thuis zijn verloopt allemaal prima. 

Ons gezin is mooi compleet.

Met vriendelijke groet en een poot van Saartje 

 

woensdag 08 mei 2019 20:12
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wij zijn heel blij dit goede nieuws te vernemen! heel veel geluk met elkaar!

vrijdag 10 mei 2019 12:05
Maarten

In december 2004 vond ik een foto van een zeven maanden oude Beagle in jullie asiel. Het liet me een weekend lang niet los en ik ben hem op die maandag vanuit Amsterdam komen halen. Sindsdien hebben we prachtjaren gehad. Vandaag is hij 15 jaar oud geworden. Oud en bijna versleten maar trots en met een mooi leven.

 

dinsdag 26 maart 2019 08:21
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Ach jeetje, wat een prachtverhaal! Wat mooi om na zo'n tijd nog 's iets te horen over één van onze dieren. Daar zijn we heel blij mee! Hij is duidelijk heel goed terecht gekomen. Geniet van elkaar!

dinsdag 26 maart 2019 11:45
Ann Beten

Enkele weken geleden adopteerden we Ayko, een Shiba Inu. Het is een echte speelvogel en een grote knuffelaar. We zijn zo blij met Ayko in ons gezinnetje.

maandag 11 maart 2019 16:58
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Ayko had geen beter huisje kunnen treffen! Veel geluk met elkaar!

maandag 18 maart 2019 13:44
Julia de Mul

Toen ik opgroeide hadden wij altijd katten uit het asiel. Vorig jaar wilden we graag onze eigen kat nu we ons eigen huisje hebben en was het asiel in Terneuzen dan ook een logische stap. Sinds mei 2018 woont Rika (nu Tyson) bij ons. De eerste maanden waren ontzettend zwaar, veel slapeloze nachten omdat hij zijn rust niet kon vinden. Nu sinds een maand of 2/3 gaat het steeds beter met hem. Wat is het toch een knapperd! Hij is nu zo ontzettend lief en aanhankelijk dat we de maanden daarvoor helemaal vergeten zijn . We kunnen nu ons huisje niet meer voorstellen zonder Tyson. Hij brengt leven en gezelligheid in huis als hij lekker op de bank ligt te slapen of achter je aan rent met zijn speeltjes. Zo zie je maar dat het soms wat tijd kost, maar achteraf hadden we het niet anders gewild. Wie weet over een jaar nog een broertje of zusje..

woensdag 06 maart 2019 12:58
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wat geweldig om te horen dat alles goed is gekomen! Inderdaad, soms hebben onze dieren iets langer nodig. Weer een succesverhaal erbij!

donderdag 07 maart 2019 15:31