Openingstijden ma - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Sandra

We hebben Iggy eind augustus geadopteerd en het lijkt alsof ze er altijd is geweest. We zijn zelf op cursus geweest en het is geweldig om te zien dat zij steeds meer rust krijgt. Ze heeft soms moeite met andere honden maar ook daar zit verbetering in. Onze dochter en Iggy knuffelen er op los en ze helpt bij de denk spelletjes voor Iggy. Zij is onderdeel van ons gezin en we zijn alle drie happy met haar! Zij ook met ons want ze knuffeld graag.?

zaterdag 17 november 2018 21:03
Sebastiaan en Eva

We hebben Grillo nu 4 maanden. Ondertussen is de kleine bompa al mee geweest naar Zuid-Frankrijk, is hij het domein van Alden Biesen onveilig gaan maken, geniet hij van zijn wekelijkse uitjes naar de zee en heeft hij zelfs nieuwe vriendjes gemaakt. Zijn hobby's zijn nog steeds eten en slapen, maar soms kunnen we hem eens overtuigen om een lange wandeling te gaan maken op zijn oude dag. Toen hij pas bij ons kwam had hij last van een zware oorontsteking en nierstenen, maar omdat het zo een verwende hond is, is hij nu weer helemaal gezond en fitter dan ooit.

 

Groetjes van Grillo en ons. 

 

vrijdag 09 november 2018 13:38
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wat geweldig om te horen dat het zo goed met hem gaat! Grillo heeft onze harten gestolen en nu die van jullie. Geef hem maar een dikke knuffel van ons!

donderdag 15 november 2018 14:25
Irene

SInds een week woont Lola bij ons, al na een dag kan ze het prima vinden met onze hond Kyra aan wie ze steeds kopjes geeft. Na een paar dagen komt ze gezellig op schoot waar ze heerlijk spinnend al een uurtje door kan brengen. Wat een vrolijk en vriendelijk poesje, wij zijn heel blij met haar!

vrijdag 02 november 2018 16:47
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wat mooi dat Lola haar huisje heeft gevonden. Altijd leuk om goed nieuws te horen!

dinsdag 06 november 2018 10:56
Zoe Schiphorst

In februari 2018 hebben wij Splash bij jullie opgehaald. Een super verlegen, onzekere kat. Toen hij bij ons thuis kwam heeft hij zich zelfs een week verstopt..

 

Nu vertrouwd hij ons volledig (onbekende vind hij nog een beetje eng!). Hij vind het heerlijk om naar buiten te gaan en s’avonds komt hij lekker bij ons op de bank liggen. 

We zijn super blij dat we hem zijn eigen plekje hebben kunnen geven en houden ontzettend veel van ‘m.

 

Groetjes Zoë en Kevin

vrijdag 02 november 2018 10:05
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wat leuk om nog 's iets van onze Splash te horen! Het is fijn dat alles is goedgekomen en dat hij zijn gouden mandje bij jullie heeft gevonden!

vrijdag 02 november 2018 14:50
Janine Braat

Sinds 2 weken hebben we Sky geadopteerd. Wat een lieve hond! Hij is zo dankbaar!!!! Hij is al echt gewend, moet wel nog veel leren maar dat mag de pret niet drukken.

Het liefste loopt hij in het veld lekker te snuffelen en knuffelen vindt hij ook geweldig!

Het eten gaat prima en hij is dan ook al een beetje aangekomen. 

We zijn ontzettend blij met hem en hij met ons. Een succesverhaal voor groot en klein.

donderdag 01 november 2018 20:57
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Fantastisch! Sky is een geweldige hond en hij heeft het vast ontzettend goed bij jullie! Veel plezier met Sky!

vrijdag 02 november 2018 14:47