Openingstijden ma - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
coronaE5847AB1-B388-11D9-CBBE-56BD74966844.jpg
Belangrijke mededeling!!!
logo-social5EF61AC1-E9F0-D9C7-B18A-F422748D5394.png
Steun je automatisch ons asiel!
Bij elke aankoop bij Zooplus via deze Link
royal-canin-landing-page-banner4009989C-9E00-B701-54BF-52569968A519.jpg
Wij werken uitsluitend met Royal Canin

Marcel Barendse

Het al weer 3 weken geleden dat we Luc bij jullie hebben opgehaald. Luc vind het heerlijk om aangehaald te worden. In het begin was hij wat voorzichtig, maar dat wordt steeds minder. Hij voelt zich al aardig thuis hier en vind het leuk als er met hem gespeeld wordt. Hij is lekker in de weer met de speeltjes en kan dan echt fanatiek er mee bezig zijn.

Met wat lekkers kan je hem wel omkopen, dan mag ik hem voorzichtig borstelen. 
Met het mooie weer is hij even mee naar buiten geweest. Dit was wel heel spannend, maar al snel had hij nieuwe plekjes ontdekt om alles goed in de gaten te houden.

Luc is hier goed op zijn plek en wij zijn blij dat hij hier bij ons is komen wonen. ?

maandag 05 april 2021 10:53
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Lieve knappe Luc! Wat zijn we blij om jou gelukkig te zien! Veel plezier met elkaar!

woensdag 07 april 2021 12:16
bert vlasveld

Dinsdag 16.00 uur Belle meegenomen naar haar nieuwe thuis , zou wel een tijdje duren om haar op schoot te nemen nu 1 dag later moeten we haar bijna van onze schoot wegnemen ze wil er steeds bij zijn

Dank aan jullie om Belle aan ons voor te stellen

 

vrijdag 02 april 2021 12:10
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wat superknap van ons vriendinnetje! Dat gaat helemaal goed komen! Heel blij dat zij bij jullie een nieuw leventje mag starten!

woensdag 07 april 2021 12:16
Angele Degens

Hallo!

 

Afgelopen weekend hebben wij Rover bij jullie geadopteerd. Hij is pas een paar dagen bij ons maar wat een ontzettend lieve kat! Het is nog steeds wel wennen voor hem maar hij komt 's avonds al op de bank liggen bij ons en vandaag heeft hij voor het eerst bij ons gespeeld. Hij houdt enorm veel van knuffelen en spint ernorm. Wij zijn ernom blij dat Rover op ons pad is gekomen.  

 

dus lieve Rover, wat fijn dat je bij ons bent gekomen!

dinsdag 23 maart 2021 15:26
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Ahhhh, zo te zien heeft hij inderdaad zijn paleisje gevonden. Veel plezier met Rover!

donderdag 25 maart 2021 13:34
Jessica Veneman

Hallo,

 

Bijna vier weken geleden inmiddels heb ik Yaryar (bij jullie Tintin) opgehaald. Hij zat in een groep met ontzettend bange katjes. Het duurde allemaal best lang, en we zijn er nog steeds niet. Maar Yaryar heeft inmiddels olifantenstappen gezet. Hij lag eerst non-stop onder het bed en heeft daar ook een paar keer zijn plas laten lopen omdat hij niet op de bak durfde, want dan zou ik hem zien. Toen is hij verhuisd naar de tv-meubel, omdat ik niet meer wilde dat hij onder het bed zou liggen. En nu ligt hij hele dagen op het keukenkastje. En wanneer ik dichterbij kom, duikt hij weg. Naar mijn handen blaast hij nog steeds. Meneer weet inmiddels dondersgoed dat hij een zakje natvoer krijgt wanneer ik naar bed ga, en hier kan hij ook om gaan "dwingen", dan gaat hij voorzichtig in mijn zicht zitten en begint veel te knipogen. En sta ik dan op, schrikt hij, herstelt zich en loopt naar het bakje waar het natvoer in gaat. Maar vanmorgen... dat was pas een doorbraak! Hij maakte mij wakker in een speelse bui om half 7 (thanks Yaryar...). Hij sprong op het bed en voelde voorzichtig aan mijn benen door de deken heen. Later zag hij mijn handen en toen begon ik snelle bewegingen met mijn vingers te maken en hij greep daar speels naar. 

Inmiddels is Yaryar dus al een stuk meer ontspannen, maar alleen wanneer ik alleen thuis ben. Zodra mijn vriend langskomt stijgt de spanning weer. Maar aandacht wil hij (nog) niet echt. Ik weet zeker dat Yaryar en ik er wel gaan komen! En inmiddels komt er ook over een paar weken een klein broertje bij! 

dinsdag 23 maart 2021 10:28
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wat leuk om te zien en goed te horen dat het beetje bij beetje beter gaat. Ga zo door, jullie komen er wel!

dinsdag 23 maart 2021 13:40
Marion

Ik was opzoek naar een maatje voor mijn kat Soraya en kwam bij jullie terecht. Simon was 1 van een grote groep bange katjes die veel tijd en geduld nodig zouden hebben om een schootkat te worden... Nou... Simon heeft twee dagen 'de kat uit de boom gekeken'.... en heeft toen besloten dat hij zich wel thuis voelt hier. Hij is lief, speels, ondeugend, vrolijk, nieuwsgierig en laat graag van zich horen. Oja, en hij weet niet hoe snel hij op schoot moet kruipen als ik op de bank ga zitten... He's one happy cat!!

Groetjes Marion, Simon en Soraya

maandag 15 maart 2021 23:16
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Jeetje, wat doet hij het al zo snel zo goed! Dit tovert een glimlach op ons gezicht. Dank voor je positieve berichtje!

dinsdag 16 maart 2021 10:12