Openingstijden ma - za 14:00u - 16:00u op afspraak 

  

    Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
coronaE5847AB1-B388-11D9-CBBE-56BD74966844.jpg
Belangrijke mededeling!!!
logo-social5EF61AC1-E9F0-D9C7-B18A-F422748D5394.png
Steun je automatisch ons asiel!
Bij elke aankoop bij Zooplus via deze Link
royal-canin-landing-page-banner4009989C-9E00-B701-54BF-52569968A519.jpg
Wij werken uitsluitend met Royal Canin

Manuela

Hoi! Wij zijn Pip en Paco, een broertje en zusje van drie jaar oud. In januari 2020 zijn wij door ons huidige baasje geadopteerd. We vinden het erg gezellig bij ons baasje, hebben ons ontpopt tot fanatieke knuffelaars en zijn heel gelukkig!

donderdag 24 september 2020 11:56
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Wat fijn om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben, geniet maar lekker van de knuffels. Veel plezier in jullie mooie huisje.

zaterdag 26 september 2020 12:53
Puck

Hallo lieve allemaal!

Ik ben kort in het asiel verbleven en opgehaald door m'n drie lieve nieuwe baasjes en mama en d'r 2 dochters die het liefst de hele dag met mij kroelen. 

Ik krijg dus aandacht van 3 vrouwen!!

Nieuwe geluiden vind ik soms nog best spannend maar heej. Ik ben al 9 en heb denk ik wel 20 mandjes en dekentjes waar ik me terug kan trekken en chillen.

Mijn baasje is heel blij met mij als ook een grote knuffel kont. Aan het einde van de dag zitten we met z'n tweetjes samen te netflixen, dekentje en knuffels.

Dankjewel voor de goede zorgen in het asiel, liefst knuffelkont PUCK

zondag 13 september 2020 08:55
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Dag lieve Puck! Je ziet er heel gelukkig uit en we wensen je het allerbeste! Maar dat komt allemaal hartstikke goed zien we wel! Knuffels van je verzorgers!

donderdag 17 september 2020 12:35
Gijsje lapien

Hoi lieve verzorgers, hier een berichtje van Gijsje. Op 2 mei ben ik opgehaald bij jullie en naar Bergen op zoom verhuisd met Milly en Cindy. Ik vond het allemaal super spannend, en was erg schuw en angstig. De eerste maand heb ik dan ook overdag in de la van het tv kastje gelegen, en kwam ik alleen 's-nachts tevoorschijn als iedereen weg was. Na een maand vond ik het wel eens tijd wat meer van mezelf te laten zien. De kater des huizes vond dat maar raar, en wees me nog vaak mijn plek. Toen ik merkte dat die dames helemaal niet zo eng waren, liet ik steeds meer van mezelf zien en horen. Op een speelse manier leerden we elkaar steeds beter kennen. De kater des huizes raakte ook steeds meer aan me gewend. De andere kat vond mij allemaal niet zo boeiend, maar die is graag op zichzelf. Inmiddels ken ik het hele huis, speel ik volop met de kater, en kroel en speel ik me rot! Ik heb mijn plekje helemaal gevonden, en wil ik hier nooit meer weg, al zouden ze dat ook nooit toestaan;-). Heel erg bedankt nog voor jullie goede zorgen en heel veel knuffels van Gijsje uit Bergen op zoom! 

 

woensdag 02 september 2020 12:08
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Oh Gijsje! Wat zijn wij trots op jou dat je het zo goed doet! Je kleine zusje is ook goed terecht gekomen en ook zij bloeit steeds meer open. Je krijgt een dikke knuffel van ons nu het wel kan! Liefs van ons.

woensdag 02 september 2020 18:28
Benny en Laura

Hier een bericht je van Tyra (oftewel TaaiTaai) wat heb ik hier een echt kattenleven, ik heb 2 geweldige dienaren die mij eten geven zo gauw ik erom vraag en ze laten mij lekker slapen wanneer ik dat wil. Maar ik heb het enorm met ze getroffen en zij ook met mij.

zondag 23 augustus 2020 11:50
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Hihi, dat heb je goed voor mekaar Tyra! Lieve groetjes van je vorige personeel 

zaterdag 29 augustus 2020 19:36
Zoë en Joyce

Hallo ik ben Benji en ben sinds kort bij mijn nieuwe baasjes terechtgekomen. Ik wist niet goed wat regels waren maar heb ondertussen al aardig wat bijgeleerd. Ik ga ontzettend graag mee wandelen want zodra mijn tuigje omgaat spring ik huizenhoog. Ik doe ontzettend veel plasjes onderweg maar binnen ben ik braaf. Ik speel graag met mijn baasjes en mijn knuffeltje. De bank gebruik ik af en toe als racebaan maar dit mag natuurlijk niet. Voor mijn baasjes ben ik ontzettend lief en ik knuffel ze graag maar vreemde mensen buiten of binnen vind ik nogal spannend en blaf dan nog maar al minder als dat ik deed . Als ik mee ga wandelen speel ik het liefst met de grootste honden die ik tegenkom, dit vinden mijn baasjes een beetje eng maar het gaat altijd goed. Ik vind het hier heel gezellig en leer elke dag weer een beetje bij. Dit is mijn story... 

liefs en een pootje van 

Benji 

vrijdag 15 mei 2020 18:58
Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Dag lieve lieve Benji! We missen je knuffels hier wel, maar we weten dat je het goed hebt getroffen. Veel plezier in je nieuwe huisje!

maandag 18 mei 2020 17:09